Tentang

Cristiano Ronaldo

Tekad

Untuk Menjadi Yang Terbaik

Dengan 22 trofi – termasuk lima gelaran liga, empat gelaran Liga Juara-Juara UEFA, dan satu Kejohanan Eropah UEFA – dan lebih daripada 600 gol karier, Cristiano Ronaldo adalah kekuatan yang serius untuk dipertimbangkan dengan baik di dan di luar padang. Permulaan yang rendah hati hanya membantu membakar kebakaran Ronaldo untuk kebesaran, dan hari ini, sebagai salah satu atlet elit dunia, dia membawa kesetiaan yang tidak mantap menjadikan "Yang Terbaik" menjadi segala yang dilakukannya.

Bersemangat

Untuk Hidup Dengan Baik

Mengejar impian anda dan menjalani kehidupan terbaik anda memerlukan tumpuan yang luar biasa terhadap perkara yang paling penting. Bagi Cristiano Ronaldo, tumpuan itu adalah keutamaan pada kualiti yang luar biasa, penambahbaikan berterusan dan keupayaan untuk bersaing di peringkat tertinggi. Ronaldo juara bahan mewah, reka bentuk yang inovatif dan fungsi dan prestasi yang unggul di atas segalanya dalam jenama yang menanggung namanya.

Tak Dihalang

Sebagai Daya Untuk Kebaikan

Ikon fesyen, bapa, peguam bela, dermawan - legasi Cristiano Ronaldo melangkaui sukan. Lawati laman web rasminya untuk melihat secara komprehensif tentang apa yang menjadikan Ronaldo the Best, dengan segala berita, video dan statistik terkini, kepada pautan dan maklumat bagaimana anda dapat membantu komuniti yang memerlukan.

Lawati laman web rasmi Ronaldo

www.cristianoronaldo.com